Niin, kerrotaan nyt vielä, että miksi loin tämän blogin.

Ensinnäkin, ihanan montaa ihmistä kiinnostaa Santun tilanne. Sukulaiset ovat soitelleet ja tekstailleet useammin kuin koko viime vuonna yhteensä, ja oikeastaan kaikki Santun tavanneet ovat pojasta hurjan huolissaan. Tämä todistaa sen, että Santtu on Persoona isolla peellä... Itse kuitenkin alan vähän väsyä kertaamaan samoja asioita kaikille, ja toisaalta unohdan kertoa osan asioista, joten helpompi on komentaa kyselijät lukemaan täältä.

Toiseksi, Santtu on ehdottomasti Elämäni Koira, ja minä olen kamalan huono muistamaan ja tajuamaan sairauksiin ja lääkityksiin liittyviä asioita. Tänne saan Santun potilaskertomuksen kätevästi talteen ja pääsen tarvittaessa virkistämään muistiani, että minäs päivänä tapahtuikaan mitä. Eipähän ainakaan pääse unohtumaan joku ehkä hoidon kannalta olennainen tapahtuma.

Kolmanneksi, ehkä tästä on apua ja tukea muille, joiden koirilla on ehkä samankaltainen tilanne.

Kovasti olen muualla saanut kannustavia kommentteja ja tsempityksiä. Kiitän jo etukäteen tulevistakin, koska läheskään aina en jaksa lähteä niistä erikseen kiittelemään, varsinkin jos on huonompi hetki meneillään.