Nou hätä, elossa ollaan :) Blogin hiljaisuus kertoo tilanteen tasaantumisesta. Tänään käytiin täydentämässä lääkevarastoja. Trimmi ja uinti on edelleen varaamatta, tänään piti mutta enpä näköjään muistanut.

Santulla on jo vuosia ollut silloin tällöin reverse sneezing -kohtauksia. Yhdessä vaiheessa niitä oli päivittäin useampiakin, mutta ne kestivät yleensä vain hetken. Nyt niitä ei pariin vuoteen ole ollut lähes ollenkaan, joskus harvoin ihan lyhyesti eikä ollenkaan pahankuuloisesti.

Paitsi tänään. 16.15 alkoi, 16.25 en enää kestänyt katsoa vaan pakattiin koirat autoon ja suunnattiin lääkäriin. Oltiin joka tapauksessa menossa hakemaan lisää lääkkeitä niin ajattelin, että tuleepa samalla pihisevä koira näytettyä, mikäli vaiva jatkuu sinne asti. Autossakin pihinä jatkui, mutta tietenkin autosta lääkäriin kävely poisti vaivan eikä siitä sen jälkeen ollut tietoakaan. No, eipä ollut tuttua henkilökuntaakaan paikalla ja hankala olisi ollut täysin uusille tyypeille alkaa selostamaan. Täytyy vaan ottaa puheeksi seuraavalla kerralla.

Tosin lääkärikäyntejä ei ole vielä tiedossa, mutta aion kyllä varailla ajan kunhan tässä pahimmat kiireet vähän hellittävät ja on saatu Santun vointia seurailtua jonkin aikaa.