Uusia ihmetyksen aiheita. Tässä viikon - parin sisällä Santtu on nyt raapinut korvansa verille. Muinoin se teki niin kunnes jätettiin viljat pois ruuasta. Jep. Allergiaa. Toivottavasti johtuu vain tuosta kipulääkkeestä, joka pitäisi tällä viikolla lopettaa. Täsmäisi sikäli, että sitä on syötetty vajaa kolme viikkoa. Omituista olisi, jos niihin muihin lääkkeisiin olisi vasta nyt reagoinut. Ruokinnassa ei ole siis mikään muuttunut, siksi osoittelen heti noita lääkkeitä.

Huomenna on kontrollikäynti lääkärissä klo 18.30. Todennäköisesti kuvataan, jotta nähdään keuhkojen tilanne. Lisäksi väännellään ja käännellään takajalkoja ja pohditaan tarvitseeko esim. nivellääkitystä. Sitten vielä nuo korvatkin. Ja yleinen raaputtelu olisi kiva saada tutkittua - molemmathan ovat syksystä lähtien raaputelleet itseään kamalasti (tosin ei niin että olisivat repineet itsensä verille tai olisi karvattomia alueita tms). Rokotuskäynnillä lääkäri tsekkasi sen verran, että ei näkynyt ihossa mitään ihmeellistä, ei ötököitä eikä punotusta tai muuta. Pistettiin pakkasen aiheuttaman ihon kuivumisen piikkiin ja lisättiin rasvoja ruokaan. Silti raaputtelevat paljon, ja tahdon jotain koittaa sillekin asialle tehdä.

Niin joo ja täytyy tosiaan kysellä myöskin hieronnan ja uimisen tarpeellisuudesta. Tämä vain lähinnä muistutukseksi itselle.