Lääkäriin mennään siis tänään klo 16.30. Jotenkin olin koko ajan muistellut, että se on jo päivällä, mutta eipä näköjään. No ei siinä mitään.

Eilisellä aamulenkillä Santtu köpötteli reippaasti, mutta häntä matalalla. Ei ollut edes niin paljoa pakkasta, että voisin kuvitella hännän laskeneen sen takia. Liekö sitten siellä takapäässä sen verran häikkää, että oli jonkun verran kipuja lenkillä - raukka kun revittiin kuudelta aamulla ulos kesken parhaimpien unien ;)

Iltapäivällä koulusta tultuani se sitten olikin ihan pirteä oma itsensä, meni itse kaivelemaan lelukopasta lelua ja juoksi tohinalla perään, kun hetken heittelin sille sen lempilelua. Ilta meni anoppilassa, jossa kaikki raaputtelivat Santtua tyytyväisenä ja hokivat, että "onpa kiva nähdä sut näin reippaana taas" - eli kaikki jäykkyys ja ontuminen ja muu olivat taas kadonneet.

Tänään ei olla vielä mitään oikein ehdittykään. Tai oletan, että Santtu on käynyt aamuvarhaisella pikapissityksellä mun vielä nukkuessa, kun ei yhtään näytä vielä siltä, että tarttis päästä. Täytynee kaivella lääkkeet esiin ja valmistautua ulos lähtöön.