Viikonloppu oltiin tosiaan reissussa. Huolestuminen palasi jälleen päällimmäiseksi tunteeksi, kun tuttu paikka ei tuttuun tapaan piristänytkään Santtua, vaan pikemminkin päinvastoin: takajalat tuntuivat vaivaavan vähän väliä, ulkona paleli, ei oikein jaksanut liikkua. Tärinää riittää välillä sekä ulkoillessa että sisällä nukkuessa, joten en oikein yhdistäisi sitä palelemiseen - noinkohan sitä raukkaa vain sattuu johonkin niin paljon, että tärisyttää?

Perjantaina lähtiissä haettiin lääkäristä uusi purkki nesteenpoistotabletteja. Määrä vähennettiin 3 x 1,5 tablettiin päivässä, kun tähän asti sai yhteensä 5-6 päivässä. Käskettiin lisätä, jos vointi huononee. En sitten tiedä, johtuiko tuo viikonlopun huonous siitä, mutta varalta annoin sunnuntaina taas vähän reilumman satsin lääkkeitä. Tänään tuo onkin sitten ollut taas virkeämpi ja vähensin jälleen lääkemäärää. Täytyy seurailla, jotta osaisi sanoa liittyikö kunnon huononeminen raskaaseen reissuun vai lääkemäärään.

Keskiviikkona siis seuraava lääkäri. Toivotaan, että kunto pysyisi hyvänä, jotta nähtäisiin vihdoin kunnolla se keuhkojen tilanne, ja voitaisiin alkaa tutkia takajalkoja. Hirvittävän usein ne tuntuvat alta pettävän :(